Contactgegevens


Klasjuf: Ingrid Lunskens en Hanne Dexters (op dinsdagvoormiddag)
e-mail: Ingrid.lunskens@kodb.be en hanne.dexters@kodb.be

Kiss & Ride

Brengen van uw kleuter:
8u25 – 8u40 aan de zwarte poort van de kleuterspeelplaats

Ophalen van uw kleuter:
15u10 (woensdag om 12u15)
Via de Kiss & Ride (enkele ouders van kleuters + zus/broer in het lager) in de Jeugdstraat. Aanschuiven met de auto tot aan het afdakje, niet parkeren en niet uitstappen (ook bij regenweer). De juffen staan daar klaar met uw kleuter(s). U kan dan uitstappen om uw kind(eren) veilig in de wagen vast te klikken. Breng ook grootouders, en anderen die uw kleuter komen ophalen hiervan op de hoogte.
Kleuters die te voet of met de fiets worden opgehaald komen buiten aan de voordeur van de school.

Verjaardag vieren

Verjaardagen vieren we gezellig onder ons! Traktaties zoals een wafel, een cupcake, een koekje of een ijsje (in individuele potjes) worden in de klas opgegeten. Enkel individuele porties, geen snoep, chips of speelgoedjes. Vrijblijvend liggen er in de klas nieuwe boekjes om eventueel aan de klas te schenken.

Belangrijke informatie

  • Woensdag = Fruitdag : Enkel fruit (appel, banaan en peer) schilt de juf, ander fruit zoals mandarijn, kiwi, appelsien, meloen,… thuis schillen en in stukjes snijden.  Voorzie ook een leeg kommetje om de stukjes fruit in te doen nadat de juf het stuk fruit geschild heeft. Banaan niet los in de schooltas maar in een bananendoosje.
  • Water : kleuters brengen een hervulbaar flesje water mee.          
  • Kleuterturnen : op maandag en vrijdag
  • Graag alles naamtekenen: muts, jas, sjaal, wanten (geen vingerhandschoenen), boterhamdoos, fruit- en koekendoosjes, schooltas,…
  • zelfstandigheid bevorderen: liefst geen broeksriem en jasjes met knopen
  • Doremini (Averbode): vrijblijvend mogelijkheid tot een jaarabonnement op dit kleutertijdschrift om thuis in te werken (niet in de klas)